• Voor 23:30 uur besteld, morgen in huis
  • Discreet verpakt en bezorgd
  • Achteraf betalen mogelijk

Discrete verzending

Neutrale verpakking

Adore Secrets verzendt snel en anoniem naar uw adres. Al onze bestellingen worden verpakt in een neutrale verpakking waar geen naam of logo van Adore Secrets op staat. Op de doos staat geen informatie waaruit af te leiden is wat de inhoud van het pakket is. In verband met privacy staat er altijd “Postorder” als afzender.

Levering alleen op het door u opgegeven adres (niet bij de buren).

Uw order wordt verstuurd naar het door u opgegeven adres. Mocht er op het moment van bezorgen niemand thuis zijn, dan wordt uw order niet bij de buren afgeleverd (dit geldt alleen voor Nederland). De pakketdienst laat een bericht achter en zal de volgende werkdag de bestelling opnieuw aanbieden. Indien ook bij de tweede bezorgpoging het pakket niet afgeleverd kan worden, krijgt de ontvanger een notificatie waarmee de bestelling afgehaald kan worden op het dichtstbijzijnde PostNL-kantoor. Bij verzending via DHL, Bpost of FedEx worden er twee bezorgpogingen gedaan, waarna contact opgenomen kan worden met de bezorgdienst

Hoe ziet een pakket van Adore Secrets er uit?

Hieronder ziet u voorbeelden van de buitenzijde van onze pakketten. Verder vindt u hier een afbeelding van een adressticker. De naam Adore Secrets is niet zichtbaar op het pakket.

5%
KORTING

Mis niks spannend
Meld je aan voor de nieuwsbrief en krijg 5% korting op je volgende bestelling