• Voor 23:30 uur besteld, morgen in huis
  • Discreet verpakt en bezorgd
  • Achteraf betalen mogelijk

Samen toys gebruiken

Vaak wordt gedacht dat vibrators en dildo’s alleen worden gebruikt bij solosex, maar wat blijkt: 1 op de 5 stellen maakt graag samen gebruik van deze speeltjes. LotteLust tipt hoe je deze en andere SexToys kunt gebruiken voor optimaal (en dubbel) plezier.

Is het de eerste keer dat jullie samen een speeltje uit de kast trekken? Begin dan veilig met een koppelmassage waar je gebruik maakt van de vibraties van het speeltje. Begin bijvoorbeeld met elkaars rug en masseer afwisselend. Dit is ontspannend en opwindend tegelijkertijd. Voelt dit goed, masseer dan de intieme zones. Niet alleen daar beneden, maar gebruik het speeltje over het hele lichaam: de nek, tepels, buik of de binnenkant van je benen.

Ben je klaar voor het echte werk? Neem dan de leiding. Voor vrouwen is de extra stimulans die de vibratie geeft hét recept voor een intens orgasme, wat met penetratie alleen bij veel vrouwen niet lukt. De man kan penetreren terwijl je zelf de clitoris of andere lichaamsdelen stimuleert. Afwisseling maakt intenser. Houd het speels door soms je partner te verrassen door de trillingen op zijn lichaam te gebruiken.

Sommige toys kunnen ook gedragen worden tijdens de penetratie, wat voor veel vrouwen een driedubbel effect heeft, omdat de clitoris en g-spot tegelijkertijd worden gepenetreerd. Zo heb je de opwinding van een trio zonder een derde persoon in de slaapkamer.

Met een cockring kan een man een langere en hardere erectie krijgen. Een cockring met trilfunctie is bij penetratie te voelen voor de man en vrouw. Dubbel plezier dus. Iets wat je met een ander speeltje ook kunt bereiken door het ergens te plaatsen waardoor jullie er allebei evenveel van kunnen genieten en tegelijkertijd een orgasme kunnen krijgen.

Bron: viva.nl

5%
KORTING

Mis niks spannend
Meld je aan voor de nieuwsbrief en krijg 5% korting op je volgende bestelling