• Voor 23:30 uur besteld, morgen in huis
 • Discreet verpakt en bezorgd
 • Achteraf betalen mogelijk

SexToys tips: Anale seks voor beginners - Veilig condoom gebruik

Seks is zo normaal geworden, en anale seks wordt steeds vaker gebruikt. Met AdoreSecrets haar tips, kun je anale seks op een veilig en leuk manier uitproberen met verschillende sextoys. Let op: Doe dit alleen, als je het zelf wilt. Seks hebben is onder de jongeren nog een experiment en nog nieuw. Bij de jongeren is anale seks het niet populair. Wij raden ook aan om altijd condoom te gebruiken tijdens anale seks, zo voorkom je soa’s.

Vingergebruik

De anus heeft een lekkere gebied daaromheen en is het een lekker gevoel om het aan te raken. Degene moet wel aan het gevoel wennen. Je kan hieraan wennen, door met je vinger op de anus te strelen. Je kan het ook verfijnen door met een vibrator erop te strelen of te beginnen met een anale buttplug

Het perineum betekent: het huid wat tussen de ballen en de anus zit, schijnt een fijn gevoel te zijn bij de jongen. Bij anale seks is het belangrijk om glijmiddel te gebruiken. AdoreSecrets heeft ook speciaal glijmiddel voor anale seks. Vind je het toch niet fijn, om zo’n glijmiddel te gebruiken? Dan kan je ook speeksel gebruiken op je vinger en beginnen met strelen en te voelen. Zodra jullie dit lekker begint te vinden, kan je vinger langzaam heen en weer in de anus stoppen.

Tonggebruik

Je kunt de anus ook met je tong aanraken. Het likken aan de anus wordt ook wel rimmen of kontlikken genoemd. Dit kan een lekker gevoel geven. We hebben speciale condooms en glijmiddelen voor de tong gebruik

Gebruik van de penis & Speciale Condooms

Zullen we verder gaan? Blijf dan meelezen samen met AdoreSecrets. Gebruik een condoom voor anale seks en glijmiddel van AdoreSecrets. Doe dit langzaam en voorzichtig, zodat je allebei kan genieten en eraan kan wennen. Schrik niet, en ontspan. De eerste aanraking met de anus knijpt het samen. Dit is de sluitspier van de anus. Het is een reflex wat mee speelt. Je kan langzaam met de penis in de anus gaan.
Heb een ogenblikje en ga weer rustig verder. Is dit nog steeds een goed gevoel? Ga dan langzamerhand wat dieper en sneller in de anus.

Nog meer tips met AdoreSecrets

 • Ga alleen akkoord met anale seks als je dit wilt. Om te wennen aan anale seks, kan je ook beginner met buttplugs Begin nogmaals voorzichtig en gebruik genoeg glijmiddel.
 • Ook wat belangrijk is, respecteer elkaar en geef elkaar tijd om te ontspannen.
 • AdoreSecrets raadt aan om glijmiddel op waterbasis te gebruiken.
 • Als je condoom gebruikt tijdens anale seks en het condoom scheurt, doe dan gelijk een soa test.
 • Zorg ervoor dat je na de wc bent gegaan, voordat je aan anale seks doet. Je kan ook even samen douchen. Zo hoef je geen zorgen te maken over hygiëne. Zijn jullie klaar met anale seks, gebruik dan een nieuw condoom als je weer vaginaal seks gaat hebben.
 • Heb je geen condoom gebruikt, tijdens anale seks, was dan even de penis en ga weer verder.
 • Lukt dit niet allemaal? Doe dan iets anders, wat jullie opwindt. Wij van AdoreSecrets hebben leuke sextoys voor beginners en ervaren gebruikers. Vond je anale seks toch niet fijn? Praat er dan met elkaar over. Jullie hoeven niet alles lekker te vinden. Er zijn genoeg manieren om elkaar te verwennen en te ontspannen tijdens seks.

  AdoreSecrets bedankt jullie! Blijf onze blogs volgen voor meer interessante tips en adviezen als het gaat om het gebruik van onder andere Sextoys en of manieren van doen.

Met vriendelijke groet,
AdoreSecrets Team

Tagsanaalbeginnersglijmiddelsextoystipswaterbasis

5%
KORTING

Mis niks spannend
Meld je aan voor de nieuwsbrief en krijg 5% korting op je volgende bestelling